Pauwau Showjumpers

Pauwau Grenademeriitit

Lempinimi Nate
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 14.06.2021
Säkä, väri 165cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH21-011-0201


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Pauwau Grenade on monesti kovin levoton ja aina menossa. Se ei pysyisi millään paikoillaan koskaan ja tarvitseekin paljon tekemistä. Se rakastaa aivopähkinöitä, joita sille yritetään tarjota mahdollisimman paljon. Se on kuin energinen paimenkoira, se pitää väsyttää henkisesti sekä fyysisesti, jotta se on tyytyväinen. Nate on hyvin seurallinen, se ei viihdy kuin ihan muutamia minuutteja yksin. Sen kanssa on jouduttukin sumplimaan tarhausten kanssa, sekä sitä ei voi jättää hetkeksikään ainoana hevosena talliin. Myös ratsastaessa olisi suotavaa, että joku muukin hevonen on paikalla.

Nate on hieman haastava talutettava, koska sillä on aina kiire johonkin. On se sitten ulos, sisälle tai töihin. Sen kanssa pitää olla jämäkkä, jottei ori kisko taluttajaansa pitkin pihoja. Toisinaan liike suuntautuu enemmän ylöspäin kuin eteenpäin. Hoitaessa se on parasta sitoa kiinni, koska siinäkin se hyörii ja pyörii. Jalat kuopivat lattiaa, pää heiluu ja kaikkeen pitäisi osallistua. Se ei näyki, mutta tykkäisi välillä napata vaatteista kiinni ja iho jää herkästi väliin. Se on kuitenkin aivan kiltti, eikä ilkeyttään tee mitään. Hän ei vain tykkää odotella yhtään.

Naten kanssa ei voi jäädä vain humputtelemaan tai ajelehtimaan selässä, vaan jokainen askel pitää ratsastaa tarkkaan. Puoliverinen lähtee muuten keksimään omia tehtäviä, jos sille ei sanota tarkkaan. Kuten sanottu, se on kuin paimenkoira ja on kova poika tarjoamaan omia ideoitaan, jos se joutuu hetkenkin odotella ohjeita. Tehtävät pitää myös pitää monipuolisina, koska herra tylsistyy muuten saman tien. Esteillä mitä erikoisemmat esteet ja tiukemmat tiet, sitä innokkaampi Nate on. Se rakastaa haastavia tehtäviä ja onkin niissä hyvä, kun se saa aivoilleen tarpeeksi tekemistä. Kisoissakin huomaa, jos rata on liian helppo. Silloin se vain luikertelee radan läpi ja ottaa herkästi puomeja, kun kiinnostusta ei ole tarpeeksi nostella jalkoja.

i. Gravitino RWD
hann, rt, 164cm
KTK-III
ii. Gravity Victim
KTK-II
iii. Gravitat
iie. Visionnaire
ie. Rewenia
KTK-II
iei. Reddington
iee. Euphina
e. Pauwau Ginerva
hann, trn, 166cm
ei. Galiletto eii. Gorgon
eie. Lenda
ee. Weakerton's Kiesza eei. Kero
eee. Weakerton’s Xscape

00.00.0000 t. Pauwau (e. emä)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5922.56 Kuuliaisuus ja luonne 2058.71
Hyppykapasiteetti 2016.77 Rohkeus 1847.08

31.07.2022 ERJ-Cup Couture - 130cm 4/102


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.