Pauwau Showjumpers

Wareham SolomonEV-II

Lempinimi Soolo
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 11.08.2022
Säkä, väri 167cm, mustankimo
Kasvattaja Wareham Warmbloods
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH22-011-0249
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 11.09.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

10/22 EV-II - tilaisuus


Luonnekuvaus

Wareham Solomon on oman arvonsa tuntema ori, joka toisinaan on hieno herrasmies ja toisinaan kiukutteleva pikkupoika. Soolo on hieman hidas lämpeämään ihmisille, mutta kun siihen tutustuu, on se kanssa oikein mukava touhuta. Uusille ihmisille se on lähinnä nyrpeä ja testaa, miten ihmiset suhtautuvat siihen. Alkuun joutuu sietämään vähän kepposia, mutta ne rauhoittuvat tutustumisen edetessä. Hoitaessa orilla on aina vähän levottomat jalat, mutta se näkyy vain pienenä steppailuna ja painon siirtelemisenä. Ei tarvitse pelätä saavansa kaviosta. Muuten Soolo on helppo hoitaa ja se käyttäytyy kaikkien kanssa ihan asiallisesti, alkuun toki kannattaa pitää pipostaan kiinni ja harjat pois orin ulottuvilta. Ja katsoa, ettei kimo pääse karkaamaan.

Ratsastajaltaan Soolo vaatii paljon, sillä mitään se ei tee ilmaiseksi. Se tarvitsee todella selkeät toimintaohjeet, jotta se tekee yhtään mitään. Tässäkin uusia ihmisiä se hieman testailee, jos ei olisi vaikka pakko tehdä tätä ja tuota. Tuttujen kanssa voidaan ruveta heti kunnolla hommiin. Sileällä se luistaisi aina hommista jos voisi, mutta kun tarpeeksi jämäkästi tekee, kyllä Soolostakin muutamat koululiikkeet saadaan kaivettua. Esteillä sillä on hieno kapasiteetti aina korkeimpiin luokkiin asti, pienempiä esteitä se hyppää melkoisella ilmavaralla. Kavaletteja se katsoo hieman turpaansa pitkin, mutta nekin kelpaavat jos muuta ei ole tarjolla. Soolo menee sopivan ratsastajan kanssa hallitusti yli vaikka mistä, mutta vaatii jokaisen askeleen ratsastamisen hyvin tarkkaan.

Soolo lastautuu ihan kiltisti, mutta on hyvin tarkka olosuhteistaan. Pitää olla siisti koppi, tarpeeksi heinää tarjolla ja mielellään muutamat herkut mukaan. Ja tietyt hevoset eivät voi olla Soolon vieressä, koska sitten kimo pistää shown pystyyn. Kun vieruskaverit ovat Soolon hyväksymiä ja kaikki muukin kunnossa, se matkustaa nätisti vaikka toiselle puolelle maailmaa.

i. Chaumont Sibelius
hann, km, 165cm
ii. VIR MVA Ch Siberian Code
KTK-II, ERJ-I, YLA1, HANN-I
iii. Comrat Russian
iie. Northern Light
ie. Blue Sapphire iei. Santiago
iee. Piretta Z
e. Cirion Coco Dictator
hann, trn, 168cm
ERJ-II
ei. Chandrila eii. Carsanza
eie. Neldoreth
ee. Kheedar eei. Kenosha
eee. Mornan

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. /
Ominaisuuspisteet (ERJ) Kuuliaisuus ja luonne
Hyppykapasiteetti Rohkeus

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä (kirjoittajana omistaja)