Pauwau Showjumpers

Pauwau Silverberry

meriitit
Lempinimi Silvia
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 05.07.2020
Säkä, väri 170cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 150cm
Rekisterinumero VH20-011-0177
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Pauwau Silverberry on hevonen, jonka kanssa pärjää kunhan pitää säännöistä kiinni. Vanhemmilta peritty tarkkuus asioiden kanssa saattaa tuntua huonolta ominaisuudelta, mutta toisaalta helpottaa tamman kansas työskentelyä. Silvia on helppo hoitaa, kunhan pitää liikkeet rauhallisina ja päähän ei kosketa kuin tietyllä harjalla ja tavalla. Silloin kaikki sujuu alusta loppuun helposti. Silvia on todella tarkka miten sen kanssa toimitaan, muuten se sitten saattaakin todeta, että tänään ei sitten tehdäkään mitään. Tamma on herkkä, joten satulointi pitää tehdä rauhassa ja satulahuopa ehdottomasti laittaa ensin erikseen. Silviassa on hieman draamailijan vikaa, mutta ei onneksi mitenkään hälyttävästi.

Ratsuna tamma on edelleen hyvin tarkka asioista. Sillä ei voi ratsastaa kuka tahansa, vaan se vaatii hyvin tietynlaisen ratsastajan ja ratsastajan tulee olla perillä, millainen Silvia on. Avut pitää olla juuri tismalleen oikeat ja tarkat, koska muuten tammalla menee herkästi hermot. Ja jos avut eivät ole oikeat tai tamma ei niitä ymmärrä, ei yksinkertaisesti tehdä mitään. Se saattaa seistä keskellä kenttää niin kauan, kunnes saa selkeät avut. Esteillä se antaa hieman enemmän anteeksi, mutta vaatii edelleen tarkat avut ja ratsastuksen. Se kieltää herkästi, jos jokin on pielessä. Maastossa Silvia on ihan eri hevonen, siellä se rentoutuu ja unohtaa olevansa pikkutarkka apujen suhteen. Maasto siis toimii hyvänä pään nollauksena.

Silvia matkustaa nätisti, kunhan saa aina oman paikkansa rekasta. Sillä on hyvin selkeä, että joka kerralla pitää olla tietyssä kohdassa rekkaa. Ja myös eväät pitää olla kunnossa, silloin tamma on tyytyväinen oloonsa. Kilpailupaikoilla se tuntuu nyrpistelevän nenäänsä muille, mutta verryttelyssä se jo keskittyy taas saamaan oikeita apuja. Sitä ei haittaa muut hevoset, kunhan ne eivät tule päin. Radalla Silvia pistää parastaan, kunhan edelleen ratsastajalta tulee selkeät ohjeet.

i. Pauwau Subway Wars
hann, rnkm, 171cm
ii. Skinwalker iii. Scars and Souvenirs
iie. Roadkill
ie. Bedtime Stories iei. Beautiful Doom
iee. Swan Song
e. Melon Madness v. Helmwald
hann, trn, 166cm
ei. Monday Madness
ERJ-II
eii. Merely Madness
eie. Initial April
ee. Heimlich Nera
ERJ-I, YLA2
eei. Abweichend
eee. Lustige K

26.01.2021 t. Pauwau Problematic Pomelo (i. Pauwau Psychosocial)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 9
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5983.23 Kuuliaisuus ja luonne 2974.41
Hyppykapasiteetti 1516.79 Rohkeus 1492.03

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.