Pauwau Showjumpers

Pauwau Subway Wars

meriitit
Lempinimi Subi
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 27.02.2020
Säkä, väri 171cm, ruunikonkimo
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 140cm
Rekisterinumero VH20-011-0069
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Subista tulee helposti mieleen vaan Subway, joten monesti ihmiset ovat hämmentyneet, kuinka Subi on liidellyt esteiden yli hienosti. Lentävistä patongeista ei kuitenkaan ole kyse, vaan ihan kimosta puoliveriorista. Subin lähtökohdat vanhempien luonteiden osalta eivät olleet ehkä ne parhaimmat, mutta ihan järkevä hevonen silti saatiin. Subi noudattaa sääntöjä ja odottaa myös, että ihmiset noudattavat niitä myös. Kun säännöt on molemmilla osapuolilla selvillä, Subi on oikein mukava kaveri. Sillä saattaa tosin mennä hermot, jos ihminen ei ole perillä esimerkiksi miten hoitotoimenpiteet kuuluu tehdä. Sokerilla tosin Subin saa rauhoitettua ja lahjottua.

Ratsuna Subi on myös hyvin tarkka. Avut pitää olla selkeät ja tarkat, muuten voi saada pierupukkilaukkaa vaikka pohkeenväistön sijaan. Kun taas ratsastaja on samalla aaltopituudella Subin kanssa, on ratsastuskin sujuvaa ja ihan mukavaa. Sileällä ratsastaessa se on paljon tarkempi, esteillä se antaa hieman ratsastajalle anteeksi. Mutta se ei epäröi vetää liinoja kiinni vähän ennen estettä, jos ratsastajan avut on ristiriitaiset. Se ei todellakaan ole ratsastajaa auttava ja anteeksi antava hevonen. Maastossa se viihtyy parhaiten yksin, kaverit vain häiritsevät sitä ja eivät yleensä tanssi Subin pillin mukaan. Maastossa kuitenkin se on rennosti, eikä säiky mitään.

Samat lait pätevät lastatessa ja vieraissa paikoissa. Subi on helppo matkakaverit, kunhan kaikki menee herran mielestä oikein. Subi ei ole hirveän seurallinen hevonen, vaan enemmän yksinäinen susi. Ja se on selkeästi tullut paremmin toimeen itseään pienempien hevosten kanssa, joten Subi olikin harvoja puoliverisia Pauwaussa, joka tykkäsi ponien saapuessa saman katon alle. Itseasiassa ponit tarhakaverina on parhaita Subin mielestä, koska ne eivät hypi nenille ja ovat pienempiä kuin hän itse. Ja Subi puolestaan pitää hyvin seuransa kurissa.

i. Skinwalker
hann, rn, 173cm
ii. Scars and Souvenirs iii. Swap Meat
iie. Vanilla Gelato
ie. Roadkill iei. Roadrunner
iee. Nightshifter
e. Bedtime Stories
hann, rnkm, 169cm
ei. Beautiful Doom eii. Bring the Pain
eie. Damage Case
ee. Swan Song eei. Slash Fiction
eee. Free Falling

05.07.2020 t. Pauwau Silverberry (e. Melon Madness v. Helmwald)
14.03.2021 t. Sabotage RWD (e. Rowandell Valerie)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 9 / 8
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5042.72 Kuuliaisuus ja luonne 2867.23
Hyppykapasiteetti 1074.28 Rohkeus 1101.21

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.