Pauwau Showjumpers

Cream Puffmeriitit

Lempinimi Kerma
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (37,5%), tamma
Syntymäaika 05.06.2020
Säkä, väri 146cm, voikko
Maahantuoja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH21-029-0073


Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Cream Puff on kunnon kermakarkkiponi. Se on syötävän suloinen ja myös hellyyttävä luonteeltaan. Se on monen pienemmänkin vierailijan suosikki, mutta herättäähän se jo ulkonäöllään paljon huomiota. Kerma on kiltti poni, joka ei ole kertaakaan näyttänyt hampaita tai harkinnut edes jalan nostamista niin, että sillä saattaisi osua johonkin. Tuntuu, ettei se tekisi pahaa edes kärpäsellekkään. Sen hoitamisen voi antaa kenelle vain, se pysyy kiltisti paikoillaan ja vain nauttii huomiosta. Poni on todella siisti, sillä on selkeä vessanurkkaus karsinassaan. Siisteys näkyy myös siinä, ettei se voi missään tapauksessa astua lannan päälle. Se vain ei onnistu, joten sen kanssa joutuu vähän varoa, ettei poni lähde viemään, jos pitää lantakasa kiertää.

Ratsuna Kerma on helppo, jos siltä ei vaadita mitään. Se onkin sopiva ratsu siinä mielessä kokemattomillekin, sillä se kyllä suorittaa helpot tehtävät hyvin. Kun siltä ruvetaan vaatia jotain, se yrittää vähän temppuilla. Kerma on kuitenkin niin kiltti, että luovuttaa hyvin nopeasti, kunhan ratsastaja pitää puolensa. Sileän työskentely on tammasta tylsää, mutta esteitä hyppäämään päästessään siitä kuoriutuu pesunkestävä esteponi. Sitä ei hetkauta mikään este, se menee kaikesta yli. Hieman huonoistakin paikoista se saattaa auttaa ratsastajan yli. Kerma on tarvittaessa myös nopea, mutta jos nopeus kasvaa liikaa, se tietää yleensä puomeja.

Kerma on kamalan helppo matkustaja. Se myös tulee toimeen kaikkien kanssa, joten sen osalta ei tarvitse juuri miettiä, mihin tamman sijoittaa reissuilla. Se on hyvin perso porkkanalle, joten muutama porkkana niin se sietää ihan mitä tahansa. Kisapaikoilla se on lähinnä utelias kaikesta ympärillä olevasta hälinästä, mutta myös sitten keskittyy suoritukseensa, kun sen aika on. Verryttelyssä sitä ei haittaa muut hevoset, vaan se siirtyy jo kilpailumoodiin ja on todella keskittynyt. Sellaista keskittymistä ei yleensä nähdä edes kotona.

i. Son Of A Peach
drp 25%
ii. Peachfuzz dwb iii. bwürt
iie. dwb
ie. Switchblade Angel drp 50% iei. xx
iee. wB
e. Unicorn Wishes
drp 50%
ei. Mythical Dreams wC eii. evm
eie. evm
ee. Pegasus Flutter dwb eei. hann
eee. dwb

01.04.2021 o. Chili Nuggets Wau (i. Chili Cheese Tops)
10.05.2021 o. Creamy Rocky Road Wau (i. Silverdawn Flipper)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 7 / 6
Ominaisuuspisteet (ERJ) 3120.7 Kuuliaisuus ja luonne 1098.08
Hyppykapasiteetti 1074.17 Rohkeus 948.45

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.