Pauwau Showjumpers

Mayday Mayday Wau PSB-III, EV-II

Lempinimi Maisa
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (68,75%), tamma
Syntymäaika 02.01.2023
Säkä, väri 144cm, ruunikonkimo
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH23-029-0016
hevonen on täyttänyt 8 vuotta 12.07.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

01/23 EV-II - tilaisuus
07/23 PSB-III - tilaisuus


Luonnekuvaus

Maisa on sellainen täydellinen poni. Nätti kuin kuin mikä, sopivan herkkä ja ei käyttäydy oikeastaan koskaan huonosti. Ainoana miinuksena emältä peritty niin sanottu eroahdistus, eli joku kaveri on oltava näköpiirissä aina. Kimo käyttäytyy tilanteessa kuin tilanteessa mallikelpoisesti, se on ponitammaksi aika järkevä tapaus. Draamailu ei kuulu Maisan tapoihin ja se tuntuukin paheksuvan turhasta hössöttämistä. Hoitaessa se seisoo sievästi paikallaan ja antaa tehdä kaiken mukisematta. Joskus se saattaa ottaa jopa pienet torkut, kengittäessä ainakin. Taluttaessa se seuraa kiltisti kuin koiranpentu.

Ratsastaessa tosiaan Maisa on sopivan herkkä. Se ei sinkoile jokaiseen suuntaan painon vähän liikahtaessa, mutta kuuntelee pienintäkin apua tarkasti. Se opettaakin nuoria ratsastajiaan tarkkoihin ja pieniin apuihin, koska mitään repimistä tai potkimista se ei siedä. Silloin se ei suostu liikkumaan ja eteenpäin mennään taas, kun avut ovat järkevät. Tällä ponilla riittäisi kyllä liikettä kouluradoillekin, mutta veri vetää esteille. Maisa hyppää hienosti ja kauniilla tekniikalla, mutta ilmaiseksi se ei sitä tee. Sitä ei vain ohjata oikealle esteelle ja mennä, vaan se on tarkka siitä, että jokainen askel ennen sekä jälkeen esteen pitää ratsastaa tarkasti. Kun Maisan kanssa saa homman rullaamaan, on meno helppoa. Maastoon tamma lähtee vain turvallisen kaverin kanssa, koska muuten tamma ei kykene menemään.

Turvallisen kaverin Maisa tarvitsee myös matkustamiseen, sillä yksin se ei ainakaan suostu menemään mihinkään. Kisapaikoilla hälinä on Maisasta kiva, siellä ei ainakaan päädy olemaan yksin vaan hevosia on joka puolella. Kilpailuissa poni antaa vähän enemmän ratsastajalle anteeksi, mutta huonolla ratsastamisella ei kyllä silti rusetteja ole jaossa. Kuten kotonakin, niin kun homman saa toimimaan, on yleensä sijoitukset taattu. Maisa osaa nimittäin olla tarkka ja nopea.

i. Maccabee's Killuminati
drp 62,5%, rnkm, 143cm
ii. Maccabee's Sad Eyes drp 75% iii. Snapshock wpb 50% (xx x wC)
iie. Maccabee's Burning Sage conn
ie. Around The Underworld drp 50% iei. Down Under xx
iee. Rare Occasion conn
e. XLover
drp 75%, trn, 143cm
ei. Xtreme Xzbit drp 50% eii. Xtraordinary xx
eie. Picturesque nf
ee. Orange Lemon Lover conn eei. Icy Icon
eee. Orange Is The New Pink

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. /
Ominaisuuspisteet (ERJ) Kuuliaisuus ja luonne
Hyppykapasiteetti Rohkeus

Näyttelymenestys

12.02.2023 VSN Sycamore Ponies, Halter Champion tuom. Launi
17.03.2023 VSN Tiikeriluola, Ridden Champion tuom. Tiikeri
26.03.2023 VSN Sycamore Ponies, Ridden Reserve Champion tuom. Tiikeri
15.04.2023 VSN Sycamore Ponies, Ridden Champion tuom. Spookiness


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.