Pauwau Showjumpers

Pauwau GanymedeEV-II

Lempinimi Medya
Rotu, sukupuoli hannover, tamma
Syntymäaika 01.07.2023
Säkä, väri 166cm, ruunikonkimo
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 160cm
Rekisterinumero VH23-011-0161
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 05.07.2023

Kuvat © Fee-Fotografie

07/23 EV-II tilaisuus


Luonnekuvaus

Medyalta odotettiin paljon, vaikka pelättiin vähän väärien ominaisuuksien periytyvän vanhemmilta, mutta tamma on lunastanut odotukset täysin ja vielä vähän enemmän. Kimo on kivalla luonteella varustettu todellinen kilpahevonen, jolla ei kapasiteetti lopu kesken. Medyassa on myös sopivasti potkua, eli ihan tossukka se ei ole. Hoitaessa se on kiltti ja antaa tehdä kaiken, aivan kaiken. Sen lempipuuhaa on, kun sitä rapsutellaan ja hipsutellaan korvista. Silloin alahuuli alkaa samantien väpättää ja tamma on puolinukuksissa. Mikään ei aiheuta hoitaessa mitään ongelmia ja Medya onkin ihan mallioppilas.

Ratsastaessa alkaa löytymään enemmän potkua, vaikka sileällä sitä ei vielä niin näekkään. Tamma on peruasioissa helppo ratsastaa ja tekee kiltisti mitä pyydetään. Se on hieman hidas vertymään, mutta kunnon verryttelyllä saadaan sekin toimimaan hyvin. Millään huikeilla liikkeillä sitä ei ole varustettu, mutta sellaiset hyvät estehevosen askellajit löytyy. Kun sitten päästään niille esteille, alkaa Medyakin heräilemään. Varsinkin kisaympäristössä tamman koko olemus muuttuu ja sen kilpahevonen herää. Esteillä se hyppää tarkasti ja vain liitelee sulavasti esteiden yli. Tamma on tarkka paikasta mihin se tuodaan, joten se nappailee helposti kieltoja, jos paikka on huono. Mutta tositilanteessa se saattaa hieman huonosta paikasta pelastaa tilanteen.

Medya on todellinen kilpahevonen. Se jo virittyy vähän, kun sitä ruvetaan valmistelemaan lastausta ja muita varten. Se kyllä matkustaa nätisti, että liikaa kierroksia se ei kerää. Kilpailupaikoilla tamman askeleisiin ilmestyy vähän lisää lennokkuutta ja kimo kulkee kokoajan ryhdikkäästi korvat hörössä. Verryttelyssä se ei arvosta, jos muut tulevat liian iholle tai verryttelyhyppyjä ei pääse tekemään tarpeeksi montaa. Mutta radalla kaikki unohtuu ja se antaa itsestään 110%. Kunniakierrokselle päästessään tammasta oikein huokuu ylpeys ja yleensä vauhtia meinaa olla liiaksikin.

i. Pauwau Grasshopper
hann, rnkm, 166cm
ERJ-I
ii. Pauwau Grenade
iii. Gravitino RWD KTK-III
iie. Pauwau Ginerva ERJ-I
ie. Pauwau Fairytale
ERJ-I
iei. Pauwau Farao ERJ-I
iee. Hey Sailor Scar ERJ-I
e. Delphine Scar
hann, rn, 165cm
EV-II
ei. Pauwau Dragonslayer
ERJ-I
eii. Valiant Dragonlord ERJ-I
eie. Pauwau Dragonblood ERJ-I
ee. Tigerpearl At
ERJ-I
eei. Tigerskin ERJ-I
eee. Cherrycola At

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 10 / 10
Ominaisuuspisteet (ERJ) 6688.96 Kuuliaisuus ja luonne 2399.7
Hyppykapasiteetti 2213.38 Rohkeus 2075.88

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.