Pauwau Showjumpers

Passion Sundae WauEV-II, PSB-III

Lempinimi Passi
Rotu, sukupuoli saksalainen ratsuponi (68,75%), ori
Syntymäaika 10.07.2022
Säkä, väri 146cm, ruunivoikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 120cm
Rekisterinumero VH22-029-0198
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 16.07.2022

Kuvat © Fee-Fotografie

07/22 EV-II - tilaisuus
02/23 PSB-III - tilaisuus


Luonnekuvaus

Passion Sundae Wau on säpäkkä ja näppärä poni. Sillä on reilusti omaa tahtoa, mutta se myös kuuntelee ihmisiä tarvittaessa. Välillä joutuu vähän komentamaan, vaikka mikään hirveä rasavilli tämä poni ei ole. Passilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja se tykkää keksiä pieniä jäyniä, mutta pääasiassa se käyttäytyy ihan siivosti. Se myös tietää, kenen kanssa voi vähän pelleillä ja keiden kanssa käyttäydytään täydellisesti. Se tulee ihan kohtalaisesti toimeen muiden orien ja ruunien kanssa, mutta tammoille pitää orin hieman esittää. Taluttaessa se vähän steppailisi, mutta askeleet on enemmän ylös- kuin eteenpäin. Se ei harrasta ryntäilyä tai muita tuhmuuksia.

Hoitaessa Passi helposti keksisi vähän puuhaa, mutta rauhoittuu yleensä helposti. Pientä kuopimista ja heilumista saattaa esiintyä, mutta pienellä komentamisella tästäkin päästään. Viimeistään kun lyödään heinät eteen, ruunivoikko ori keskittyy vain syömiseen. Omena on ponin suurinta herkkua ja sillä saakin sitä tehokkaasti lahjottua. Peseminen on Passin mielestä tylsää, mutta vaaleahko ori tykkää kerätä mutakuorrutuksen usein, joten pesullekin joutuu usein. Silloin kyllä kannattaa joko varustautua sadevermein tai vain henkisesti siihen, että on aivan läpimärkä itsekin.

Ratsastaessa sitten tuleekin Passin parhaat puolet esiin. Se on kovin yritteliäs ja tekee parhaansa, mitä nyt välillä uskoo tietävänsä paremmin kuin ratsastajansa. Ori on herkkä ratsastaa ja sillä on hyvä keskittymiskyky. Esteillä välillä mitä teknisempi tehtävä, sen paremmin tämä suorittaa. Helpoilla tehtävillä se muuttuu helposti hieman huolimattomaksi, jolloin saa olla tarkempana selässä. Koulutuuppailu on hieman tylsää, mutta tässäkin kun vähän haastaa ponia, se tekee ihan mielellään hommia. Maastoon Passi lähtee mielellään, mutta vauhti kiihtyy siellä reippaasti. Maastoesteet olisi kovasti orin mieleen, mutta se menee melko vaaralliseksi, kun jarrut katoavat.

i. Chili Feast Wau
drp 62,5%, rnkrj, 146cm
ii. Chili Cheese Tops drp 62,5% iii. Cheap As Chips
iie. Sweet N Sour
ie. Dropped Highlights drp 62,5% iei. Baldemar
iee. Ambrose
e. Blumenfelds Sasha
drp 75%, rnvkk, 146cm
ei. Windberry's Indy Star lew eii. Wildberry's Indiana Jones
eie. Wildberry's Sunshine Star
ee. Rosewood Chia Love drp 50% eei. Chianti Stone xx
eee. Rosewood Corinne conn

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 7 / 6
Ominaisuuspisteet (ERJ) 3059.72 Kuuliaisuus ja luonne 1025.19
Hyppykapasiteetti 1014.57 Rohkeus 1019.96

Näyttelyt

22.01.2023 VSN Sycamore Ponies, Halter Champion, tuom. Launi


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.