Pauwau Showjumpers

Pauwau Farao

meriitit
Lempinimi Faarao
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 02.07.2020
Säkä, väri 171cm, ruunikko
Kasvattaja Pauwau Showjumpers
Omistaja Nerita VRL-12557, Pauwau Showjumpers
Painotus Esteratsastus
Koulutustaso 140cm
Rekisterinumero VH20-011-0178
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 00.00.2000

Kuvat © tallin omaisuutta

Luonnekuvaus

Pauwau Farao ei ole tullut yhtään vanhempiinsa luonteen puolesta, eikä se tässä tapauksessa ole ollenkaan huono asia. Herkkiksen ja tapaturma-alttiin rämäpään sijaan saatiin henkisesti vanha herra. Faarao on ollut pienestä pitäen hyvin fiksu ja oppinut asiat nopeasti. Se on aina tiennyt heti mitä siltä odotetaan ja välillä vähän pätenytkin taidoillaan. Tosin ihan aiheellisesti, sillä Faarao harvemmin mokailee. Hoidettavana se on helppo, se seistä nököttää paikoillaan ja odottaa, että päästään hommiin. Tosin yksin oria ei voi missään nimessä jättää. Vaikka ori ei olekaan muiden hevosten ylin ystävä, mutta jos ketään ei ole näköpiirissä, sille iskee hätä.

Ratsuna Faarao on hyvin selkeä. Se osaa mahtavasti täydentää itse, jos avut ovat puutteelliset. Sen takia se ei ole kovinkaan opettavainen ratsu, sillä se tekee ratsastajan puolesta paljon. Tosin jos se tekeekin virheen, se sen tajutessaan nappaa kiinni kuolaimesta. Sen vauhti ei kiihdy, se vain menee lukkon virheestä. Hetken päästä pääsee yrittämään uudestaan, jolloin virhettä ei yleensä tule enää. Sileällä se on ihan pätevä, kuten kaikessa muussakin. Se tekee mitä pyydetään mukisematta. Esteillä saadaan vähän eloa tähänkin hienoon herraan. Faarao rakastaa hyppäämistä, kuten kunnon estehevosen kuuluukin. Se ei ole ehkä se nopein suuren kokonsa takia tai hyppää niitä korkeimpia esteitä, mutta se pyrkii ihan itsekin virheettömyyteen. Maastossa se on hieman varovainen, eikä todellakaan omalla alueellaan. Se on hieman säpsy ja Faaraota itseäkin häiritsee se.

Faarao on leppoisa matkustaja, kunhan asiat ovat oikein. Se on muutamista seikoista hyvinkin tarkka, mutta kunhan ne on kunnossa, matkustaminen sujuu helposti. Koska herra itse toimii täydellisesti, se odottaa kaikilta muiltakin samaa. Kilpailupaikoillakin kaikki pitää olla juuri niinkuin pitää, jotta ori pystyy keskittymään suoritukseensa. Joskus se on närkästyneen oloisena tuijotellut jotain, josta se ei ole tykännyt.

i. Frontierland
hann, rn, 176cm
ii. Fan Fiction iii. Freaks and Geeks
iie. Save Me
ie. Ladies Drink Free iei. Lost and Found
iee. Bloody Mary
e. Castlewoods Nefertiti
hann, trn, 166cm
ei. Nemo eii. Navarone
eie. Heartline
ee. Ascella eei. Altair
eee. Corellia

17.03.2021 t. Pauwau Fairytale (e. Hey Sailor Scar)
01.02.20221 o. Farouk v. Helmwald (e. Panthera v. Helmwald)

Kilpailutulokset

Esteratsastus vt. 9 / 8
Ominaisuuspisteet (ERJ) 5072.44 Kuuliaisuus ja luonne 2558.92
Hyppykapasiteetti 1255.25 Rohkeus 1258.27

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.